fan vad man hade dödat för att sova över ibland

satt och kollade på bonde söker fru och stickade förut bredvid min mamma, den enda tanken som tränger sig på är "näe vadå, bor vi i väring?" haha jävla håla


Jag har massa plugg som jag borde göra and so on and so on, men aaaaaa, ibland måste man ju leva också!
Dessutom är jag sjuk, så då förtjänar man att bara sitta hemma och tycka synd om sig själv.
Imorgon vill jag vara frisk för då ska jag dansa. (haha står ensam i mitt rum torsdagkväll och vevar med armarna).

god damn, jag bara levererar

mmmmm egopics ♥btw så har jag upptäckt att i internet explorer så är detta typsnitt rätt chill, sådär inget som man lägger märke till liksom, medans i chrome så är det bland det vidrigaste jag sett. men tror jag behåller det ändå, för att vara jävligt upprorisk och lite lat.

jag har hittat en ny favoritlåt!

jag tycker att den är bäst i hela värdlen just nu för tillfället. lyssna på den lite så blir ni nog litte glada i kanten iaf.
dör lite

känner så mycket att jag skulle kunna äta upp min högerarm utan att för en sekund dra tankarna från dig
kom hit snart

STICK AROUND AND IT MAY SHOW, BUT I DON'T KNOW, I DON'T KNOW

Nu sitter jag i skolan. Skriver lite och sånt. Kul!
Men men men men, har haft en jättevacker helg verkligen. I fredags for jag upp till Göteborg med min vän Klara. Åkte hem till lägenheten där det väntade mat och sällskap. Min syster hade en litten mysfest och ja, mysigt var det verkligggggen.
När vi vaknade upp på lördagen så åkte vi ner till Haga och käkade lunchis med pappa, farmor, Iris, Timothy och Klara. Klara är min respektive.
Efter lunch och en present på femhundra kronor osv osv osv tog vi tåget tillbaka till Skövde. Väl hemma i älskade Väring tog jag min pöse och hoppade hem till Marielle. Superfin kväll! Meteriorfall och grejer. Får man önska något om man ser en meteor falla eller inte???? det är frågan!

hmmmmmmm mums. mums på livet, fina vänner och pojkar som får det att pirra i magen. puss