boys are stupid, throw rocks at them!

mathaaafaackaaaaaaas.
(jag är arg åt dig med.)åh herre gud, jag är så magisk. jag är som ny nu!
jag stannar här nu tänkte jag, och så väljer jag lite annat i framtiden kanske.. sådär att jag kanske gör annorlunda och är den jag vill vara och låtsas som om det är den jag alltid har varit! jjjjaaaa, fan vad gött. låter as-smidigt.


HELLYEAH DUDES, ROCK ON!!!!!!!!!

I helgen har jag byggt en kojja i våran matsal och lyssnat på naturljud på spotify.
I helgen har jag också badat, grillat, spelat fotboll och kollat på eurovision song contest med sjuhelsikes många bra grabbar, och elvis såklart!
I helgen har jag legat i annas soffa och kollat på the motherfucking secret life of the epic american teenagers en hel söndag, det var soooooft!

Jag har också ätit den mest gudomligaste cheeseburgaren jag någonsin  har satt tänderna i.


Numera är jag mest trött, sitter med gitarren och ska väl krypa till kojjs inom kort. Ta hand om er nu barn och låt inga främmande män lura er med godis!
skåål för dig och mig och allt som är bra. vi är jävligt bra.

är inte på topp

men ikväll kör vi igen!

Igår var jag hemma hos lille Anna, som är en sjukt bra brud btw. Det var f1 rockigt om jag får uttrycka mig från hjärtat.
Idag har jag öppnat fönstret för första gången i år, det kändes somrigt och då blev jag glad.I
Ikväll återförenas jag med min partypal. GÖTT!

Så dansar vi till dansmusik igen.

stand just a little too close, stare just a little too long

min kära sommar, som försvann en aning

something to talk about

åh arg och lite ledsen, kan man inte bara få sköta saker på sitt eget vis utan att alla ska prata massa dumt om en? det gör mig lite trött i huvudet.
att folk inte har bättre för sig än att lägga ner tid och tanke på andra människors beteende, sug.

men förutom denne lille humörsvacka som jag jobbar mig ur sakta men säkert, så mår jag bättre än förut. Jag är inte lika sjuk som igår och imorgon blir det skola! Tagga engelska nationellt på klockan åtta på morgonen. Det lär ju gå bra.... hääääeeee. Jag tror att jag kommer vara trött. Jag tror att jag ska sova nu.Jag vill dansa hela natten just idag. Dansa så att det plirrar i öronen och hela huset vaknar, men jag låter bli av ren sympati för mina familjemedlemmar. Åh vad dom är bra ibland.

Ni är också bra. och vackrast i världen. särskilt när ni har klasskonsert och gör ljud vackrare än påvens mest pråliga hatt!

With friends like these well, who needs enemies?