jag lider inte av mentalsjukdom, jag njuter av varenda sekund

IDAG FYLLER ASSLORD ÅR - skål för en helsikes bra brud!
jag har hedrat dig idag genom att bara ha lyssnat på lars winnerbäck hela dagen och tänkt tillbaka på ett utav mitt livs finaste stunder, en stund som ligger så hemskt nära hjärtat. jag vill aldrig glömma den dagen med dig, för att du är bland det mest awesomaste jag har, och om man kombinerar det med lars, göteborg och massmassa kärlek så blir det overload i hjärtat och jag hamnar i lyckokoma. jag vill aldrig glömma den dagen för att det är ett av de minnen jag värdesätter högst i hela min repertoar.
så grattis till dig babe och tack för att du är så hiskeligt bra. words doesn't cut it, so I say it with a mutter

åh jag är så glad när jag är med dig hjärtat!


Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart

För mig, för mig, för mig


Utöver detta har dagen varit en riktig jävla pain-in-the-ass-dag, pretty much.
Jag och rebell-ida fick alldeles ruskigt mycket skäll av en lärare som jag egentligen tycker är jättegullig, det tog hårt! Efter det så mådde jag inte bra. Lunchen har aldrig smakat så illa, hjärtat har aldrig varit så tungt och skolan har aldrig varit gråare än då.. så då gick vi. (nej så illa var det inte, men aa urs, det sög lite).
När jag kom hem så sov jag, länge och hårt. Och nu taggar jag bigbrother.

en väldigt massa anna

det är bra tycker jag!

igår blev det malmbergarn. det går ju mycket sällan fel.
eller aa, igår gick det ju faktiskt lite fel.. såpass fel att jag  idag har ett inlindat ben med värsta köttiga såret undeer.. men helt klart värt det! Jag hade skoskav och bestämde mig för att ta av mig skorna. När vi kom till stöpen och skulle över den lilla lerbacken som är i vägen för att komma till hallen från busshållplatsen så ville jag ju såklart inte gå utan skor där, så lösningen blev att anna tog mig på ryggen! det gick bra tills vi skulle ner för backen, viii gliiiider. Jag landar på mitt ben och det skrapas något alldeles väldigt igenom mina knästrumpor..

men det är lugnt, annam går op och gjorde det jättefint! åh tänk om det hade varit rosa..
och nu känner jag mig som annahhh och det känns ashårt!

och när jag skulle hem igår från den mycket lilla staden ulvåker så såg jag en stjärna falla! åh vilket vackert slut på dagen. då blir man lite kär i livet.

Idag är det studiedag och jag drar med anna till Göteborg när hon har slutat hennes praktik. Hon är jättebra tycker jag! ♥
haha kolla vad kul det ser ut! mina länkar är ju vita, haha dom försvinner!! hihihih